Jaarlijkse Bingomiddag Zonnebloem in Sprundel

SPRUNDEL - De Zonnebloem afdeling Sprundel houdt ieder jaar een Bingomiddag om financiën bijeen te halen om gasten leuke activiteiten of uitstapjes aan te kunnen bieden. Deze middag wordt gehouden op zondag 17 februari in Café Zaal De Drie Zwaantjes, St. Janstraat 68 in Sprundel.

De zaal gaat open om 13.30 uur en de Bingo begint om 14.00 uur. Er worden 10 ronden bingo gedraaid met halverwege een pauze waarin lootjes worden verkocht. Aan beide deelname zijn weer leuke prijzen te winnen.

Zonnebloem afdeling Sprundel

De afdeling Sprundel van het Zonnebloem Kwartet gem. Rucphen bestaat uit ongeveer 15 vrijwilligers die regelmatig een bezoekje brengen bij gasten, activiteiten en uitstapjes organiseren. De vrijwilligers ondersteunen gasten die een vakantie willen boeken met begeleiding en zelfs verpleegkundige assistentie. Om dit te kunnen realiseren zijn er uiteraard centjes nodig. Een van de acties om dit te kunnen realiseren is de jaarlijkse Bingo.

Vrijwilligers welkom

Om deel te nemen aan een activiteit worden mensen benaderd door vrijwilligers. Sprundel heeft een mooie groep vrijwilligers die dit werk doen. Nieuwe vrijwilligers zijn dan ook altijd welkom. Vrijwilligers die willen bijdragen kunnen contact opnemen met een van de bestuursleden of vrijwilligers. Bezoekwerk is de basis van de zonnebloem vrijwilliger. Heeft iemand interesse kijk dan eens op www.zonnebloem.nl.

Ontspannen middag

Het is voor Sprundel een groot goed dat de afdeling Zonnebloem er is, regelmatig melden zich gasten of worden ze opgemerkt door een vrijwilliger. Hopelijk komt U met velen om op 17 februari een ontspannen middag beleven. Voor vragen: Lianne Konings, tel. 0165-384744.[l]