Jaarvergadering en oud-papier NEO

RUCPHEN – Veel Rucphenders, of eigenlijk Kraaien en Kraaiïnnen, zijn de afgelopen weken op de een of andere manier al volop in de weer in aanloop naar carnaval. Aanstaand weekend is het eindelijk zover: het wordt ‘Passe en Mete’ in het Rucphense Kraaierijk tijdens carnaval 2019.

Tussen deze groep trouwe carnavalsvierders in het Kraaierijk kunt overigens ook diverse leden van onze muziekvereniging tegenkomen. Als lid van het bestuur van de carnavalsstichting, de kopgroep, of de raad van elf; of lid van een bouwclub van ‘n carnavalswagen, deelnemer aan de optocht, als tonpraoter, of als muzikant bij Da’Kapelleke of De Blatbloasers, en misschien ook nog wel als deelnemer aan activiteiten voor de jeugdcarnaval. Maar natuurlijk ook als bezoeker van de diverse activiteiten of toeschouwer van de optocht(en). We wensen iedereen een hele fijne carnaval toe.

Jaarvergadering

Donderdag 28 februari staat de jaarvergadering van onze muziekvereniging gepland. De leden hebben hiervoor enige tijd geleden al een uitnodiging en agenda ontvangen. Deze algemene ledenvergadering begint om 20.00u in de vergaderzaal (verdieping) van Agora. Het harmonie jeugdorkest repeteert vooraf gewoon van 18.45-19.45u. Het harmonie A-orkest repeteert deze avond niet.

Oud-papier

Ondanks carnaval wordt zaterdag 2 maart wederom oud-papier opgehaald in de bebouwde kom van Rucphen. Zorg er voor dat de oud-papiercontainers tijdig (8.30u) klaar staan op de daarvoor bestemde opstelplaatsen in uw straat, met de wielen naar de straatzijde. Plaats a.u.b. geen losse dozen of karton naast de kliko’s, maar probeer het ‘klein’ te maken zodat het toch in de container past (of vraag of het bij uw buren in de container mag). Bij voorbaat dank voor uw medewerking. [l]