Rikken en sjoelen één van vele
activiteiten KBO Sprundel

SPRUNDEL - Woensdag op 13 maart is de maandelijkse rik- en sjoelmiddag van KBO Sprundel. Iedereen vanaf 55 jaar kan vrijblijvend een keer meedoen.

Het kaarten en sjoelen begint om 13.30 uur. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd in de onkosten, inclusief koffie. Aan het einde ontvangt de beste per tafel een presentje.

Overige activiteiten

Leden van de KBO kunnen ook meedoen aan zingen, koersbal, wandelen, fietsen jeu de boules. Er zijn themamiddagen, een tabletcursus en andere suggesties zijn zeer welkom.

Elk lid ontvangt tien keer per jaar het ledenblad ONS met allerlei interessante informatie voor ouderen. Op dorpsniveau, gemeentelijk, provinciaal en landelijk behartigt de KBO hun belangen.

Ook wat betreft ondersteuning in de zorg en diverse aanvragen staat de KBO voor senioren klaar. Kortom de KBO is er voor sociale contacten, informatie, belangenbehartiging en ondersteuning.

Informatie

Wil je er meer over weten, neem dan contact op met Cees van Oorschot, Hertogstraat 17a, tel. 383301 of een van de andere bestuursleden.[l]