Prins Gudo den 1e met gevolg met organisatie Lisette en Ria.
Prins Gudo den 1e met gevolg met organisatie Lisette en Ria. Cees Coppens

Graskneuzersbal KBO Zegge weer stik leutig

ZEGGE - Donderdag 28 februari was het weer zover, het jaarlijkse Graskneuzersbal. Vanwege de vele acts was de start zelfs iets vervroegd en werd er op het Zegse motto 'de vaort goed in ge houwe'.

Om 11 over half 11 zat iedereen al te wachten op wat er zou gaan komen. Voorzitter en 'oofd Graskneuzer' Helmi opende de dag en liet het verdere programma over aan Lisette van Peer en Ria Veeke de organisatoren van die dag.

Natuurlijk werd er eerst volgens traditie een paar rondjes bingo gedraaid om de worst, zult en een hammeke.

Prins Gudo den 1e met gevolg maakten al snel hun opwachting want Prins en Nar gingen ook een rondje bingo draaien om de 'vette' prijzen. Je kon ondertussen de snert van Mien al ruiken en prins met gevolg zorgden er dan ook voor dat die ludiek opgeschept en uitgedeeld ging worden.

Na de overheerlijke snert waren er nog optredens van diverse artiesten uit eigen KBO stal zoals Corry Konings, Patty Brard,, de Luvkes,, Siem met zijn carnavalsmedley, Manuela en ook Jo van den Eijnden die voorlas uit eigen (carnavalesk)werk.

Ook het bestuur kreeg de zaal goed mee met hun vertolking van het luizenmoeder lied. Het leutige aan dit succesvolle Graskneuzersbal was natuurlijk dat het gehele programma door onze eigen KBO mensen verzorgd werd. De muziek werd daarbij uitstekend verzorgd door de jarige DJ Johan.[l]