Zondag gaat de Orion-jeugd weer los in de sporthal.
Zondag gaat de Orion-jeugd weer los in de sporthal. B Verbraak

Laatste loodjes zaalcompetitie voor Orion

RUCPHEN - Met de carnavalsvakantie achter de rug gaat de zaalcompetitie weer verder. Het zijn nog de laatste loodjes tot aan de laatste zaalcompetitie dag op zondag 7 april.

Met deze competitieafsluiting gaan we met de hele vereniging lekker zwemmen, van 13.00-15.00 uur bij Laco! Dat wil niet zeggen dat hiermee het handbalseizoen ten einde is. Hierna gaan we namelijk met de veldcompetitie verder, die wij voorlopig nog even binnen in de sporthal blijven spelen omdat we in dit voorjaar nieuwe buitenvelden krijgen.

Huldiging en instuiftoernooi

Op vrijdagavond 22 maart worden onze E-jeugd op het gemeentehuis gehuldigd voor hun kampioenschap van vorig seizoen en op zaterdagmiddag 30 maart organiseren we een 4-tegen-4 instuiftoernooi voor de groepen 4 t/m 8 in de Sporthal.

Competitieprogramma

Aankomend weekend spelen nagenoeg alle teams thuis. Alleen de F1 speelt op zaterdag om 18:00 uur uit tegen Groene Ster en de HCJ spelen op zondag om 12:00 uur uit tegen De Beuk.

Op zaterdag spelen de heren om 19:35 uur tegen Tremeg en de dames om 20:50 uur tegen Dongen.

Op zondag is het weer een Orion-dag in de sporthal; om 10:00 uur speelt de D jeugd tegen HVM, om 10:50 uur de E1 tegen Internos, om 11:50 uur de E2 tegen Internos, om 12:50 uur de E3 tegen HMC en om 13:50 uur de F2 tegen Internos.[l]