Senioren genieten van carnavalsviering bij KBO Rucphen. FOTO: THEO HAGEDOORN
Senioren genieten van carnavalsviering bij KBO Rucphen. FOTO: THEO HAGEDOORN Theo Hagedoorn KBO Rucphen

Rucphense senioren vieren
carnaval bij KBO Rucphen

RUCPHEN – Op maandagmiddag 4 maart werd door de KBO afdeling Rucphen voor de Rucphense senioren een carnavalsmiddag in zaal het Trefpunt in Rucphen gehouden. Voor de aanwezige senioren, waarvan ook de bewoners van Steunpunt De Schuitvaart deel uitmaakten, kregen een zeer gevarieerd carnavalsprogramma aangeboden.

Na een hartelijk welkom door de voorzitter Elly Konings van de KBO afdeling Rucphen, kwam rond de klok van twee uur het prinselijk gevolg met jeugdprinses en haar jeugdig gevolg van de Rucphense Carnavalsstichting onder muzikale begeleiding van hofkapel Da’Kapelleke, deze middag met een bezoek vereren. Aansluitend aan dit bezoek kwam ook Kraaiemauwster “Kaat van de Kaai” nog even langs voor een optreden, waarbij de lachspieren van de senioren volop getraind werden. Het optreden van allround zanger John Chimney, met zijn Nederlandstalige meezingers, zorgde voor voldoende amusement en plezier, zodat het de gehele middag volop genieten was van een zeer gevarieerd en leutig carnavalsprogramma, waarbij tussendoor de senioren werden verwend met iets lekkers bij de koffie en diverse snacks. Ook werd er een loterij gehouden, waarbij leuke, passende prijsjes te winnen waren. De bewoners van het steunpunt kregen een prijs uitgereikt voor hun toepasselijke creaties op het carnavalsmotto “Passe en Mete”.
Aan het einde van de middag dankte de voorzitter de aanwezige senioren voor het welslagen van deze gezellige en leutige carnavalsmiddag en kreeg iedereen een leuke attentie mee naar huis. Ook iedereen die meegeholpen heeft om deze middag tot een succes te maken, hartelijk dank daarvoor namens KBO afdeling Rucphen. [l]