Gesprekken tijdens het Santiagocafé.
Gesprekken tijdens het Santiagocafé. Henk Melissen

Verwezenlijk je droom!

ROOSENDAAL - Heel veel wandelaars en fietsers hebben een droom, de tocht naar Santiago de Compostela! Een tocht die je leven zal veranderen, je geniet van de natuur en cultuur, de ontmoetingen met medepelgrims.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de tocht te maken: vanaf de voordeur, ongeveer 2400km. Je kunt ook starten in Zuid- Frankrijk vanuit St. Jean Pied de Port. Dan is het ongeveer 800km. Je kunt de tocht in een keer wandelen of fietsen, maar ook in etappes. Als je die droom werkelijkheid wilt laten worden, is informatie heel belangrijk.

Santiagocafé
Die informatie kun je krijgen bij het: Santiago Café op zaterdag 6 april van 15.00 tot 18.00 uur, Outdoor & Travel Outfitters, Rucphensebaan 24A, 4706 PJ Roosendaal, 0165-528305.
De toegang is gratis, maar geef je even op via www.outdoor.org
Tijdens die bijeenkomst komen Caminogangers hun ervaringen vertellen; je kunt vragen stellen en een folder meenemen van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob. Het is een gezellig samenzijn voor ervaren en toekomstige lopers en fietsers, afgesloten met een eenvoudige maaltijd. Tevens is er een stand met boeken en materialen die je kunt inzien en kopen voor je tocht.
De opbrengst van die verkoop gaat naar het Straatkinderenproject Karunalaya in Chennai, India. Je kunt een gift doen voor die straatkinderen!
Graag tot ziens in het Santiagocafé!