Huldiging E-teams van vorig seizoen voor hun kampioenschap.
Huldiging E-teams van vorig seizoen voor hun kampioenschap. Jan de Wild

Instuiftoernooi bij Handbalvereniging Orion

RUCPHEN - Zaterdagmiddag (30 maart) organiseert handbalvereniging Orion een instuiftoernooi in de Sporthal. In kleine teams van vier personen mogen zowel leden en niet-leden gratis een middagje handballen.

We starten om 12.30 uur met een toernooi voor de groepen 4 en 5. Vanaf 14.30 uur zijn de groepen 6 t/m 8 aan de beurt en de afsluiting staat gepland om 16:30 uur. Dit weekend zijn er even geen competitiewedstrijden voor Orion.

Het instuiftoernooi is een leuk alternatief voor het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi, wat we normaliter in het voorjaar organiseren. Dit scholentoernooi gaat dit voorjaar helaas niet door, omdat ons buitenveld op de schop gaat. Volgens de geplande oplevering beschikken we vanaf half mei over twee volledig nieuwe verharde buitenvelden! Hierdoor trainen en spelen we de thuiswedstrijden tot half mei nog even binnen in de sporthal.

Verschuiving ledenvergadering

Vanwege deze recente ontwikkelingen, verschuiven we de eerder geplande Algemene Ledenvergadering naar vrijdag 24 mei en wordt deze gecombineerd met een officiƫle opening van de nieuwe velden.[l]