Milena, Britt, Phoebe, Celina en Rachel.
Milena, Britt, Phoebe, Celina en Rachel.

Geweldig begin nieuw
seizoen The Fantasy Kids

RUCPHEN - Afgelopen zaterdag, 23 maart, stond alweer de eerste majorette en twirl wedstrijd voor de deur in Waalwijk. The Fantasy Kids namen met acht onderdelen hieraan deel en met een mooi resultaat, vijfmaal eerste, tweemaal tweede en eenmaal negende. Nu al zes plaatsingen voor de Brabantse Kampioenschappen en vijf NK tickets binnen.

Milena, Britt, Rachel, Celina en Phoebe hebben de afgelopen weken hard getraind om goed voor de dag te komen op de eerste wedstrijd van het seizoen. Voor een aantal meiden extra spannend omdat ze met een nieuw onderdeel gingen deelnemen. Phoebe en Rachel kwamen voor de eerste keer met hun twirl 1 baton en Celina voor de eerste keer met haar artistic twirl. Buiten de zenuwen en hier en daar wat drops liepen alle routines en shows al lekker. Rachel Suijkerbuijk komt uit met haar routine in de twirl 1 baton n4 12-14. Zij werd 1e met een 8.4, wat gelijk al betekend dat ze zich geplaatst heeft voor de Brabantse Kampioenschappen en de Nederlandse Kampioenschappen. Phoebe Jansen komt uit in de twirl 1 baton 15+. Ook zij werd 1e met een 7.7 en ook Phoebe is dus meteen geplaatst voor beide kampioenschappen. Hierna was het de beurt aan Britt Kuystermans en Milena Reedijk in de twirl 1 baton junior n3. Milena werd 9e met een 2.4 en voor Britt was er een 1e plaats met een 3.2 en ook zij wist zich nu al te plaatsen voor de BK en NK! Celina van Oorschot komt met haar twirl uit in de senior n3. Ook zij werd 1e met een 3.9. Ze ging ook nog de vloer op met haar artistic twirl, hiermee werd ze 2e met een 3.6, ze mag met beide onderdelen naar beide kampioenschappen! Als laatste kwamen Britt en Milena ook nog met hun solo AP voor de dag. Ze komen allebei al uit in de senior top. Britt werd 2e met 81.6 en Milena 1e met 84.6 punten en heeft zich hiermee geplaatst voor de Brabantse Kampioenschappen!

Wij kijken terug op een zeer geslaagde eerste wedstrijd, een hele goede start van een nieuw seizoen! Onze volgende wedstrijd is op 14 april in Den Bosch en we zullen hier met tien onderdelen aan deelnemen.[l]