Zwemwedstrijden ZDF recreanten en startvergunninghouders

RUCPHEN - Afgelopen twee weken zijn er weer zwemwedstrijden geweest voor zowel de recreanten als de startvergunninghouders.

Op 17 maart traden een aantal van onze recreanten aan om deel te nemen aan de zwemwedstrijd die in het nieuwe prachtige nieuwe zwembad de Banakker gehouden werd. Jammer genoeg hadden we dit keer maar vijf deelnemers, maar die hebben wel ontzettend goed hun best gedaan en goede resultaten neergezet.

Romy, Elise, Robin mochten een aantal medailles mee naar huis nemen. Malou en Lindsey vielen net buiten de prijzen, maar hebben hartstikke goed hun best gedaan. Het houden van een wedstrijd in zo'n prachtig zwembad is een genot om te zien. Veel ruimte, 6 banen, genoeg plaats voor het publiek. Hopelijk kunnen wij over een paar jaar zelf de wedstrijden organiseren.

Wedstrijd Zundert

Afgelopen zondag hebben de startvergunninghouders hun laatste wedstrijden gezwommen in zwembad De Wildert in Zundert.

Ook daar zijn mooie resultaten behaald. Gelukkig hadden we hier 14 deelnemers.

Sander, Aniek, Jordi, Linn en Julian mochten toch ook weer een aantal medailles mee naar huis nemen. Van harte gefeliciteerd met de behaalde successen.

De recreanten hebben nog één wedstrijd te zwemmen. Doe allemaal mee zodat ZDF zich goed kan presenteren. Het is belangrijk dat wij in beeld zijn en blijven![l]