de Vrienden poseren nog even gezamenlijk voor de foto.
de Vrienden poseren nog even gezamenlijk voor de foto. Robert v. Gils

Team de Vriendjes wint Regio Indoor Mix Winter Tenniscompetitie

ZUNDERT - Afgelopen zondag werden in De Leeuwerik de laatste poule wedstrijden gespeeld van de mix winter competitie. Opvallend ditmaal geen Zundertste teams tussen de winnaars bij deze West-Brabantse indoor competitie.

Men speelt eenmaal in de maand tegen wisselende tegenstanders uit de regio West-Brabant. Zondag was er dus aansluitend na de competitie om 16.30 uur de prijsuitreiking waarbij vele deelnemers aanwezig waren.

In klasse 3 werd de winnaar ditmaal het team De vriendjes uit St. Willebrord. Dit team bestaat uit: Jeannette en Jan Valentijn en Marga en Theo Nooren. In klasse 2 werd het Bredase team GSM de winnaar en in de 1e klasse was het Team 43 uit Roosendaal dat de eerste plaats wist te behalen.

Volgend seizoen

Er zijn het afgelopen seizoen 16 speeldagen geweest op de zondag, dit kunnen er echter meer worden omdat het winterseizoen 30 weken kent. De mix competitie kan bestaan uit 5 klasse van 7 teams en er kunnen nog teams geplaatst worden het volgende seizoen.

Heeft u interesse voor deze gezellige en sportieve indoor competitie dan kunt u contact opnemen met Robert van Gils van De Leeuwerik of eens kijken op de website: www.tenniscentrum.nu[l]