Ouders aan slag bij badminton de Meppers

RUCPHEN - Ouders maken bij de Meppers kennis met badminton. Op donderdag 4 april mochten ze zij aan zij een partij mee spelen met hun kinderen.

Nadat zij tijdens een korte informatie bijeenkomst door de jeugdbegeleiders op de hoogte gebracht waren van de stand van zaken, kregen zij een racket in de hand gedrukt en mochten zij met hun kind het veld op om een paar partijtjes te 'Meppen'.

De ouder-informatie avond was opgezet om de ouders nader te informeren over de trainingsavonden voor de jeugd. Tevens was er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarna was het dus aanpakken en menigeen zal ervaren hebben dat Badminton toch intensiever is dan het zich laat aanzien en daags daarna wat spierpijn gevoeld hebben.

Tevens verwelkomde de club op die avond een aantal jeugdigen die via het 'Sjors Sportief' project kennis kwamen maken met de badmintonsport.

De 'Meppers' juichen het toe dat de jongeren hun games een avond aan de kant schuiven om zelf op een sportieve manier aan de gang te gaan.

En mocht je niet via 'Sjors Sportief' aangemeld zijn, het staat basisschool scholieren altijd vrij om op donderdagavond (behalve tijdens schoolvakanties) om zeven uur eens te komen kijken in de Vijfsprong.[l]