De Ketsers weer zomers actief

RUCPHEN - De koudste periode is weer voorbij, ondanks dat zijn De Ketsers, waar mogelijk, doorgegaan met Jeu de Boules spelen. Maar de actiefste periode vangt nu aan.

Zaterdag 27 april, houden wij ons jaarlijks Koningsdagtoernooi op de banen in het centrum van Rucphen. Spannend, is dit de laatste keer op deze banen en spelen we daarna op de nieuwe banen, of blijft het voorlopig nog bij het oude?

Dit toernooi wordt gespeeld door de leden van de club, samen met een introducee die geen lid is. Het is altijd een leuk toernooi waarbij de verassingen niet van de lucht zijn, ook al spelen de toppers van de club mee! We beginnen al in de ochtend en na de lunch gaan we dan de finales spelen, om af te sluiten met een super gezellig samenzijn in Agora.

Zomertoernooi

In mei beginnen we dan aan het zomertoernooi waarin we spelen in de categorieën Tete a Tete, oftewel enkelspel en doubletten. De teams voor het doubletten worden gevormd via een loting en komen uit in een poule.

De enkelspelfinale wordt gespeeld door de winnaars van de twee poules, die ook via een loting worden gevormd.

Al met al weer een spannende zomer, die we afsluiten eind augustus met de finale van het enkelspel en de jaarlijkse feestdag!

Ook zullen er leden regelmatig meedoen met wedstrijden in de gemeente en daarbuiten.

U ziet het, er is volop vertier, van de ochtend tot soms laat in de avond op de banen van De Ketsers.

Kom eens genieten, er staan banken bij de banen en er zijn terrassen in de nabijheid.[l]