KBO Sprundel barst van de
activiteiten maar mist bestuurders

SPRUNDEL - Woensdag 19 april is de Paasviering van KBO Sprundel. Tijdens dat feestelijk gebeuren heeft ook de jaarvergadering plaats.

In het jaarverslag 2018 van KBO Sprundel passeren een groot aantal activiteiten van uiteenlopende aard de revue. KBO-leden hoeven zich niet te vervelen en hebben volop keuze.
Daarnaast heeft belangenbehartiging, met name op gemeentelijk niveau, steeds meer vorm gekregen. Te denken daarbij aan Veiligheid en Verkeer, Wonen en aan Openbaar Vervoer. De KBO ter plaatse heeft ook een cliƫntondersteuner in haar midden en iemand waarop men een beroep kan doen bij het invullen van belastingformulieren.

Geen voorzitter
"KBO Sprundel is springlevend met veel mooie activiteiten waar we met genoegen op kunnen terugkijken", schrijft secretaris Kees van den Broek in het jaarverslag. Maar hij voegt er aan toe: "We hebben nog steeds geen voorzitter en we zijn dringend toe aan nieuwe enthousiaste bestuursleden". Een jaar geleden is voorzitter Cees van Oorschot afgetreden en ondanks enorme inspanningen is er nog geen opvolger. De huidige bestuurders zitten al lang in het bestuur en smeken, tot heden tevergeefs, om verjonging.[l]