Liv, Laura, Kim, Ymke, Tess en Floor op hun pony's.
Liv, Laura, Kim, Ymke, Tess en Floor op hun pony's.

Ponyruiters Rodeo Ruiters Rucphen geslaagd voor examen

RUCPHEN - Afgelopen zaterdag hebben onze leden, die deel hebben genomen aan de cursus diploma rijden georganiseerd vanuit de Kring West-Brabant, examen gedaan.

De Leden die op gingen voor het B-Diploma waren: Kim Oostvogels en Ymke Oostvogels met hun pony Proud, Tess Siemons met Lady Janiche, Liv Martens met Cindy, Floor Schilder met Kantje's Ducky en Laura Hendriks met haar pony Hiawatha.

Het was een leuke dag waarbij iedereen een springparcours moest afleggen en theorie examen kreeg m.b.t. de verzorging en gezondheid van de pony. Iedereen was met vlag en wimpel geslaagd en ging met een diploma op zak en een mooi reversspeldje en snoepjes voor de pony naar huis. Gefeliciteerd allemaal.

14 april Etten-Leur

Tijdens de eventingwedstrijd voor Paarden in Etten-Leur nam Annelin Schrauwen met Chiasso deel in de klasse B. Na de dressuurproef stond ze met 209,5 punt op de derde plaats. Na een foutloos springparcours en een foutloze cross in een tijd van 3,39 min eindigde zij als eerste in ring 6 en mocht Annelin de mooie eerste prijs in ontvangst nemen.[l]