Geslaagd weekend en komend jeugdconcert voor NEO

RUCPHEN - Een geslaagd weekend voor de majorettes en leerlingen van NEO, met respectievelijk prima resultaten op het majorette concours in Den Bosch en enthousiaste optredens tijdens de voorspeelochtend in Agora van afgelopen weekend.

Voor de leden van onze majorettes The Butterflies was het hun eerst concours van het nieuwe seizoen. Hun enthousiasme en inzet werd meteen beloond, want zowel soliste Annette (80 pnt), duo Femke en Annette (81,4 pnt) en het team (83,6 pnt) plaatsten zich op grond van hun prima prestaties meteen al voor de Brabantse Kampioenschappen in november. Felicitaties en complimenten aan leden en instructrices.

Rikavond NEO

De laatste rikavond van NEO van dit winterseizoen staat vrijdag 19 april op het programma. Uiteraard bent u ook deze keer van harte welkom in de foyer van Agora voor een gezellig avondje rikken. Zoals vaker gemeld, u hoeft geen lid te zijn van NEO om hier aan te kunnen deelnemen. Inschrijven kan vanaf 19.00 uur, de rikavond start om 19.30 uur. Alvast een plezierige avond gewenst.

Jeugdconcert NEO

Zoals we eerder al hebben aangekondigd staat zaterdagavond 20 april een heus ‘Jeugdconcert’ op het programma. Ons jongste opleidingsorkest 'De Notenkrakers', alsook het jeugdorkest en de slagwerkgroep van NEO hebben dan een bijzonder leuk en aantrekkelijk optreden op het programma staan. We nodigen met name jongeren uit om te komen luisteren en kijken hoe leuk het is om samen muziek te maken. Maar natuurlijk zijn ook ouders, ooms, tantes, opa’s, oma’s en eigenlijk de hele familie van harte welkom.

Dit concert wordt georganiseerd in de grote zaal van Agora en begint om 19.30 uur. De foyer is uiteraard al eerder open. We verwachten vóór 21.00 uur het concert te kunnen afsluiten. De entree (een bescheiden bedrag) komt ten goede aan een goed doel, namelijk de Vastenactie. We begroeten u graag zaterdag in Agora.[l]