Paaslunch KBO Sint Willebrord. FOTO MARJA VAN DE BEEMD
Paaslunch KBO Sint Willebrord. FOTO MARJA VAN DE BEEMD Marja van de Beemd

Paasviering KBO Sint Willebrord

SINT WILLEBRORD - Als gebruikelijk werd de Paasviering voor vele leden van de KBO Sint Willebrord geopend met een Eucharistieviering in de Heilige Willibrorduskerk. Aansluitend nodigden rijkelijk gevulde tafels de 140 aangemelde leden uit voor een prima Paaslunch in De Kwast. Geen Pasen zonder eieren, dus ook die lieten de senioren zich goed smaken.

Na de lunch werd de Algemene Ledenvergadering gehouden. Voorzitter, de heer Wil van de Luijtgaarden, opende de jaarlijkse vergadering met een aantal korte mededelingen. Secretaris las het jaarverslag 2018 voor, waarna de penningmeester, de heer Jan van Peer, het woord overnam en de aanwezigen op de hoogte bracht van de financiële situatie, die was gecontroleerd door de kascommissie en akkoord bevonden. Omdat één van de leden van de kascommissie aftredend was en niet herkiesbaar, werd gevraagd of een nieuw lid kascommissie zich wilde melden. Daarop kwam één kandidaat, die werd aangesteld. De penningmeester had – behalve de cijfers – nog een goed bericht, n.l. dat het niet noodzakelijk werd geacht om de contributie voor volgende jaar te verhogen.

Ook de secretaris was statutair aftredend, maar herkiesbaar. Geen tegenkandidaten hadden zich gemeld, dus de huidige secretaris, Joke Franken, kreeg een volgende termijn toebedeeld.
Na de Ledenvergadering werd de middag muzikaal verzorgd door Jan Koevoet en Petra van Zundert, die er enthousiast voor zorgden dat vele liedjes werden meegezonden en er aardig wat voetjes van de vloer gingen.

Al met al, voor bestuur en leden een zeer geslaagde middag. [l]