Openbaar inloopspreekuur Mobiliteit in Schijf

SCHIJF - Maandag 29 april houden de mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen wederom hun maandelijks openbaar inloopspreekuur.

Na de positieve gehouden openbare inloopspreekuren in de kerkdorpen Rucphen, Zegge en St. Willebrord, zullen de mobiliteitsconsulenten hun openbaar inloopspreekuur nu houden van 13.00 uur tot 15.30 uur in Gemeenschapshuis De Hoge Dries, Zoeksestraat 5a in Schijf.
U kunt hierbij terecht voor alle informatie over het reizen met het openbaar vervoer en andere lokale vervoersmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan trein, bus, metro, tram, deeltaxi, etc. De mobiliteitsconsulenten kunnen u helpen bij de aanschaf en het gebruik van een OV-chipkaart en gaan desgewenst met iemand op pad om in de praktijk het reizen met het openbaar vervoer te leren kennen. Ook kan men terecht met alle vragen over het vinden van de juiste reisinformatie.
Uw mobiliteitsconsulenten in de gemeente Rucphen zijn: Wim Pijlman (tel. mobiel: 06-81999311 en Elly Konings (tel. mobiel: 06-83224455).
Zij zijn ook te bereiken via het e-mail adres: mobiliteitrucphen@outlook.com[l]