Enkele KBO leden spelen in gepaste oranje-kleding  hun rondje Koningsbingo. FOTO THEO HAGEDOORN
Enkele KBO leden spelen in gepaste oranje-kleding hun rondje Koningsbingo. FOTO THEO HAGEDOORN Theo Hagedoorn KBO Rucphen

Geslaagd KBO koningsbingo tijdens Koningsdag

RUCPHEN – Zaterdagmiddag 27 april, tijdens Koningsdag, heeft de afdeling KBO Rucphen, in samenwerking met het Oranje-Comité Rucphen, een geslaagde Koningsbingo, in zaal 't Trefpunt in Rucphen, gehouden. Ondanks, dat er meerdere festiviteiten op deze feestelijke dag in het Rucphense georganiseerd werden, hadden een vijftig- tot zestigtal senioren, de weg naar 't Trefpunt gevonden, om tijdens een groot opgezet Koningsbingo, hun geluk te kunnen beproeven.

De middag werd rond 13.30 uur geopend met een gratis kopje koffie of thee en een “oranje-traktatie”, aangeboden door het Oranje-Comité Rucphen, wat door de aanwezige senioren zeer gewaardeerd werd.
Rond 14.00 uur werd er begonnen met 5 rondjes bingo, waarna er een korte pauze werd ingelast, waarin wederom een kop koffie of thee werd aangeboden en men even de tijd had om bij te “buurten”. Na deze pauze werd de middag voortgezet met wederom 5 rondjes bingo. Voor alle rondjes bingo waren zeer leuke prijsjes te winnen.

Programma
Voordat deze middag rond de klok van 16.30 uur werd afgesloten, deelde onze voorzitter verheugd mede, dat de geplande Dagreis op woensdag 22 mei definitief zal doorgaan.
Tevens werd de aandacht nog gevestigd op de komende te houden fietstochten, waarvan onze eerste fiets-avondrit gepland staat voor dinsdagavond 7 mei. Vertrek om 18.00 uur bij de St. Martinuskerk in Rucphen. Ook werd er geattendeerd op onze nieuwe activiteit de knutsel-/hobbymiddag in Steunpunt “De Schuitvaart” in Rucphen op de vrijdagmiddagen 3 en 24 mei van 13.30 uur tot 15.30 uur, waarbij men wordt bijgestaan door ons bestuurslid Ankie Monsieurs.
Namens het bestuur werden de aanwezige senioren hartelijk bedankt voor hun aanwezigheid en het doen welslagen van deze gezellige en geslaagde middag. Ook een dankwoord aan het Oranje-Comité afdeling Rucphen voor hun bijdrage aan deze feestelijke Koningsdag. [l]