Opening van Jade & Smaragd. FOTO MARTINE VAN GIELS
Opening van Jade & Smaragd. FOTO MARTINE VAN GIELS Martine van Giels

Inloop Café om het beste uit jezelf te halen

ROOSENDAAL - Groenhuysen heeft als werkgever in de ouderenzorg een hoop te bieden. Zo hebben we bijvoorbeeld meer dan twintig locaties en verschillende expertises die zomaar kunnen aansluiten bij jouw interesses en ambities!

Om erachter te komen of werken bij Groenhuysen bij je past, organiseren we één keer per maand een Inloop Café waar je geheel vrijblijvend binnenloopt. Gewoon, om onder het genot van een hapje en een drankje, eens te kijken wat er allemaal mogelijk is bij ons. Ook als je nog geen ervaring hebt in de zorg, maar wel het hart op de juiste plaats, nodigen we je van harte uit om langs te komen.
Elke maand organiseren we het Inloop Café op een andere locatie. Deze maand willen we extra aandacht geven aan de op 1 april geopende afdeling Jade & Smaragd. Een afdeling ingericht voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Je krijgt de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te leven met hersenletsel. Daarnaast staan medewerkers van de afdeling je graag te woord en leiden je rond op de afdeling.
Je bent welkom op dinsdag 21 mei tussen 14.00 en 16.00 uur bij regionaal behandelcentrum Wiekendael, Kalsdonksestraat 89 in Roosendaal. Ook als je interesse hebt in een andere locatie ben je natuurlijk van harte welkom. [l]