Avondvierdaagse Rucphen komt eraan

RUCPHEN - Maandag 3 t/m vrijdag 7 juni organiseert werkgroep Maandelijkse Aktiviteiten de avondvierdaagse van Rucphen voor jong en oud. De avondvierdaagse is verdeeld over vijf dagen. Je hoeft natuurlijk maar vier dagen te lopen.

Starttijden: 5 km: tussen 18.30 uur en 19.00 uur (op vrijdag 18.45-19.00 uur); 10 km: tussen 18.00 uur en 18.30 uur (op vrijdag 18.00-18.00 uur)

Start- en aankomstplaats: Agora, Rucphense Vaartkant 2b.

Inschrijven

Individueel voorinschrijven: Stuur een mailtje aan ma.rucphen@gmail.com. Vermeld je naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum. Inschrijven kan ook op zaterdag 1 juni tussen 13.00-14.00 uur in Agora.

Omdat niet alle papa’s en mama’s 4 dagen kunnen mee lopen kan er ingeschreven worden voor een 'papa/ mama/ oma/ opa stempelkaart'. Hiermee kan per dag of papa of mama of opa of oma op één stempelkaart meelopen.

Inschrijven kan natuurlijk ook op maandag 3 juni of op dinsdag 4 juni.

Inschrijven als groep: Voorwaarden: Minimaal 10 (betalende) deelnemers; Indien 1 van de deelnemers jonger is dan 10 jaar (peildatum 01-08-2009), dan moet minimaal 1 van de 10 deelnemers ouder zijn 18 jaar; Alleen via voorinschrijving. Voordeel: De medailles liggen klaar voor de groep, de deelnemers worden niet omgeroepen. Inschrijven kan door een lijst met (betalende) deelnemers in te sturen. Hierop vermeld je je naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en geboortedatum van alle (betalende) deelnemers en de naam en telefoonnummer van de contactpersoon in de groep Dit kan door een mailtje te sturen aan ma.rucphen@gmail.com of de lijst in te leveren op Turfgreef 24 (graag voor 30 mei).

Stempelkaarten kunnen vooraf worden opgehaald op zaterdag 1 juni tussen 13.00-14.00 uur in Agora of voor aanvang van de avondvierdaagse op maandag 3 juni of dinsdag 4 juni.

Voordeel ophalen stempelkaart op zaterdag 1 juni: Geen lange wachtrij voor aanvang van de avondvierdaagse. Je hoeft alleen nog maar je stempelkaart af te stempelen.

Wij hopen natuurlijk op mooi wandelweer en vele enthousiaste deelnemers. Werkgroep Maandelijkse Aktiviteiten.[l]