Leden Zanggroep Rucphen. FOTO PETER JACOBS
Leden Zanggroep Rucphen. FOTO PETER JACOBS Peter Jacobs

Zanggroep Rucphen klaar voor een nieuwe show

RUCPHEN - In navolging van de show in 2017 genaamd 'Feelings' zijn de leden van Zanggroep Rucphen nu bijna klaar voor de show van 2019 genaamd 'Mixed Emotions'.

De komende weken zullen de leden twee keer per week intensief repeteren om een wervelende show op de planken te kunnen zetten. Dat het een gevarieerd programma wordt blijkt onder andere uit het feit dat er ook enkele solopartijen zullen zijn van dames en heren van het koor. Dit alles ondersteund door beelden van de oorspronkelijke artiesten en toepasselijke teksten op een groot scherm. Hiervoor is de theaterzaal van Agora, waar de uitvoering plaats vindt, uitermate geschikt.

Tijdens de show zullen er naast diverse populaire songs, evergreens en gouwe ouwe ook een aantal medleys gezongen worden wat voor de leden en dirigent een grote uitdaging is. Dit vergde voor de leden ook tijd om dit thuis in te studeren. Zo zullen er medleys van o.a. Ramses Shaffy, The Moody Blues en ABBA te horen zijn.

Het programma bestaat uit twee gedeeltes met daar tussen in een pauze.

Zanggroep Rucphen, welk bestaat uit 48 trouwe leden, wordt deze avond ondersteund door een 5-tal zeer deskundige muzikanten. Dit alles, muziek en zang onder leiding van de dirigent van Zanggroep Rucphen Laurens van Wessel.

Informatie

De show start zaterdag 25 mei om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 18.45 uur. De kaarten zijn nu te koop bij Agora te Rucphen.[l]