Romy, Amber, Femk en Lieke in hun nieuwe outfits tijdens het concours te Waalwijk. FOTO CONNY HEEREN
Romy, Amber, Femk en Lieke in hun nieuwe outfits tijdens het concours te Waalwijk. FOTO CONNY HEEREN Conny Heeren

Mooie concoursresultaten voor the Estrella's

SPRUNDEL - Afgelopen zondag werd in Waalwijk de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen georganiseerd.

Lieke van Loon beet het spits af en liet haar nieuwe show zien. Lieke behaalde hiermee 78.1 punten, een puntenaantal wat goed bleek voor een 10e plaats in haar categorie.

Daarna was het de beurt aan Femke Heeren. Femke behaalde 80,4 punten, wat haar een 8e plaats op de ranglijst in haar categorie opleverde.

Daarna kwam het nieuwe duo Lynn en Venezia voor het voetlicht met een mooie show. Voor Venezia was dit haar allereerste wedstrijdoptreden, dus dubbele spanning! Maar Lynn en Venezia hebben het super gedaan, ze behaalden 77 punten goed voor een 2e plaats in hun categorie.

Als laatste mocht het kwartet, bestaande uit Amber, Femke, Romy en Lieke hun nieuwe show laten zien. De dames behaalden hiermee 81 punten, waarmee zij een mooie 2e plaats in hun categorie veroverden.

De volgende wedstrijd staat gepland op zondag 23 juni in Breda.

Kom eens kijken bij een training

Wil je ook graag op majorette, hou je van dansen en ritme en lijkt twirling je wel wat? Wordt dan lid, we hebben nog plaats. Loop even binnen bij een training in de sportzaal van de Trapkes aan het Kloosterplein in Sprundel.

We zijn daar te vinden op dinsdag van 17.30 tot 19.00 uur en op donderdag van 18.00 tot 19.00 uur.[l]