Delano. FOTO MARIO HEEREN
Delano. FOTO MARIO HEEREN Mario Heeren

Uitslagen wedstrijden Jeugd Willebrord Wil Vooruit

SINT WILLEBRORD - Afgelopen weekend was er weer een leuke uitdaging. Op zaterdag een afwachting wedstrijd van een klassieker in Spijkenisse en in Brakel een gewone wedstrijd. Op zondag voor categorie 5, 6 en 7 een klassieker Steenbergen.

In categorie 4 reed Michelle in Spijkenisse een mooie wedstrijd. Kopgroep van vijf weg, er werd fel gesprint. Mooie 5e plaats voor Michelle.

In Brakel stond Delano aan de start bij categorie 3. Na wat uitvalspogingen toch een sprint en Delano wist deze met gemak te winnen. In categorie 4 stond Isere aan de start. Ook voor haar was er een podium plek. 5e plaats, maar 2e meisje.

Op zondag de klassieker in Steenbergen. In categorie 5 stonden Brent, Nienke en Milan aan de start. Zware hevige regenbuien met de start. Milan moest de groep hierdoor al snel laten gaan. Brent knokte voor zijn plekje maar ook dit bleef niet lukken. Nienke zat in de 2e groep. Milan 18e, Brent 13e en Nienke 9e. Mooie ervaring rijker en weer een mooi koers weekend achter ons. Super gedaan toppers.[l]