Leden Zanggroep Rucphen. FOTO PETER JACOBS
Leden Zanggroep Rucphen. FOTO PETER JACOBS Peter Jacobs

Sfeervolle show door
Zanggroep Rucphen

RUCPHEN - Na maanden van intensieve voorbereidingen door de leden van Zanggroep Rucphen was het afgelopen zaterdag tijd voor de show 'Mixed Emotions'. Voor een uitverkochte theaterzaal van Agora in Rucphen presenteerde de Zanggroep een wervelende en gevarieerde show.

Voor de pauze werd het koor begeleidt door muziekbanden en keyboard. Na de pauze werd het koor begeleidt door vijf muzikanten. Dit alles, zang en muziek onder leiding van de dirigent van het koor: Laurens van Wessel. Met het slotnummer Go like Elijah sloot het koor de muzikale avond af. Alle nummers werden op een groot scherm ondersteund door beelden en passende teksten over de originele artiesten.

Na de afsluitende dank woorden van voorzitter Wim Verjans en presentatrice Ria Potters werd er in de foyer van Agora nog nagepraat over de show.

Mochten er mensen zijn die interesse hebben om lid te worden van Zanggroep Rucphen dan zijn die van harte welkom tijdens de repetities op dinsdagavond. Zanggroep start om 20.00 uur in Agora .

Komende activiteiten

De komende tijd staan er nog diverse activiteiten op het programma. Zo neemt de Zanggroep zondag deel aan een groot korenfestival in Middelburg. Voor informatie zie de website van MiddelburgVOLkoren.

Ook nemen ze in het najaar deel aan een korenfestival in Terneuzen.

De eerstvolgende show in Agora is een kerstshow op 22 december. Hierover later meer.[l]