Road Runners Rucphen genieten van Rondje Sprundel

RUCPHEN - Deze keer geen temperatuur van 30 graden maar een heerlijk zonnetje en 22 graden zodat ook het publiek genoot van de 5 en 10 kilometer prestatieloop. Aan de start natuurlijk de plaatselijke toppers met name de super veteraan Toon Heeren uit Sint Willebrord, de parcoursrecordhouder met 31'45 minuten Melvin Franken uit Sprundel en Jeroen van Damme uit Roosendaal zagen we ook aan de start.

Melvin ging uiteindelijk weer met de eer strijken en scoorde voor de vijfde maal een eerste plaats met 32.01 op de klok. Jeroen finishte als tweede in een tijd van 32'49 minuten en Toon Heeren volgde als derde in 34'23 minuten. Bij de dames zagen we Marjon de Kok als nieuwkomer aan de start verschijnen en was zeker niet onverdienstelijk richting Sprundel gereden met 38'50 minuten wist zij als eerste dame te finishen.

Road Runners

Ook onze eigen Road Runners waren met ruim 14 deelnemers goed vertegenwoordigd. Ook zagen we onze opstappers Myrthe en Laura aan de start van de 5 km zij liepen de gehele afstand zonder onderbreking! Verder zagen wij op de 5 kilometer Pablo Schijven uit Sprundel, Frans Peeters uit Rucphen, Henri Valentijn uit St. Willebrord, en 'groepje Vincent Oomen' uit Sprundel met Linda Nouws Rucphen, Lotte Foesenek uit Etten-Leur, Aschwin en Mariƫlle Herrmansch en Laura Koevoets uit Zundert. Aan de start van de 10 kilometer zagen we Jack Jongenelen als 6e in de categorie M45 finishen in 39'41 minuten, Angelo Jongenelis volgde op ruim een minuut in 41'58 minuten, Ronald van Dijk liep een 45'25 en Wim Oonincx uit Sprundel liep een keurige 47'56 minuten. Petra de Rooij zagen we als 5e dame finishen in de categorie V35 met een tijd van 50'39 minuten. Het was een bijzonder geslaagd evenement en zeker tot 30 mei volgend jaar.

Zie voor de volledige uitslagen en foto's onze site www.rrrucphen.nl[l]