AGENDA

Zaterdag 1 juni

CDA steunfractievergadering

9:30 | Kir Royal

Op zaterdag 1 juni houdt het CDA Rucphen weer haar steunfractievergadering. De aanvang is om 9.30 uur bij Kir Royal te Schijf. U kunt dan meepraten over de commissie stukken die voorliggen aangaande Maatschappelijke Aangelegenheden, Economie Ruimtelijke Ordening en Mileu en Algemeen Bestuur en Middelen. Bent u geïnteresseerd om mee te praten over de Rucphense politiek dan bent u van harte welkom bij het CDA Rucphen aanstaande zaterdag.

Zondag 2 juni

Vogelbeurs

9:00 | Gemeenschapshuis Agora

Zondag 2 juni organiseert vogelvereniging De Vogelvrienden Rucphen weer een grote Internationale vogelbeurs in gemeenschapshuis Agora, Rucphensevaartkant 2b te Rucphen. Deze vogelbeurs is geopend van 9.00-12.00 uur. Men kan vogels inbrengen vanaf 8.30 uur. Er worden evenals elke eerste zondag van de maand weer vele vogels in diverse soorten en kleuren verwacht.

Bingo Vriendenclub Zegge

14:00 | Zaal Kerkzicht

Zondag 2 juni organiseert vriendenclub Zegge weer een leuke bingo in het teken van Vaderdag. U bent van harte welkom bij zaal Kerkzicht te Zegge. De zaal gaat open om 13.30 en de bingo start om 14.00 uur.

Woensdag 5 juni

Wandeling Heemkundekring

18:30 | H. Martinuskerk

Vanwege het succes van de wandeling in december vorig jaar, gaat de Schijfse heemkundekring de tocht langs De Oude Zoek, De Reten, De Biekorf en de Witte Moeren herhalen, en wel op woensdagavond 5 juni. De wandeling wordt begeleid door voorzitter Louis Damen, die het een en ander zal vertellen over de geschiedenis van deze natuurgebieden en landgoederen. De wandeling start om 18.30 uur vanaf de kerk in Schijf. Deelname is gratis. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.