Wildkamp al meer dan 45 jaar een familiebedrijf.
Wildkamp al meer dan 45 jaar een familiebedrijf. Foto:

Wildkamp 30 jaar
gevestigd in Rucphen!

RUCPHEN - Wildkamp vestiging Rucphen viert van maandag 3 tot en met zaterdag 8 juni het dertigjarig jubileum. Op deze dagen zijn klanten van harte welkom dit jubileum aan de Sprundelseweg 37a in Rucphen te vieren.

"Wildkamp Rucphen biedt door middel van deskundig advies al dertig jaar lang de juiste oplossingen aan professionals", zegt vestigingsmanager Ferry van Diest. Tijdens de speciale jubileumdagen van Wildkamp Rucphen profiteren bezoekers van speciale jubileumacties en demonstraties.

Vakkundig advies
Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp 45 vestigingen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met particulieren en ondernemers uit verschillende sectoren.
Investeren in de toekomst: ''Zowel op het gebied van producten als op het gebied van klantrelaties hecht Wildkamp veel waarde aan het toekomstperspectief'', benadrukt Ferry van Diest. "Wildkamp investeert in duurzame producten die bijdragen aan een betere toekomst, zoals LED-verlichting en regenwaterinfiltratie. Omdat de klant bij Wildkamp centraal staat, wordt er ook veel geïnvesteerd in een duurzame en sterke relatie met de klant".

Welkom bij Wildkamp
Tijdens deze feestelijke dagen profiteren bezoekers van speciale jubileumacties, demonstraties en iets lekkers bij de koffie. Profiteer nu van de speciale jubileumacties bij Wildkamp Rucphen aan Sprundelseweg 37a.
Wildkamp Rucphen, Sprundelseweg 37a, 4715 RB Rucphen, 0165-348193, rucphen@wildkamp.nl
www.wildkamp.nl [l]