Delano . FOTO MARIO HEEREN
Delano . FOTO MARIO HEEREN Mario Heeren

Uitslagen Jeugd Willebrord Wil Vooruit

SINT WILLEBRORD - Afgelopen weekend was de laatste selectie wedstrijd voor het NK. In Frankrijk de mini Parijs Roubaix.

Hiervoor hadden we ook nog Hemelvaartsdag op donderdag. Een wedstrijd in Hoboken waar Elena in categorie 3 reed. Behaalde een mooie 2e plaats. Brent in categorie 5 werd 13e. Luca was in categorie 6 toch wel de sterkste. Maar door een stuurfout in de laatste bocht genoegen moeten nemen met een 3e plaats.

Op zondag in Breda het Omnium. Erg warm, lekker veel zon. In de ochtend categorie 1 t/m 4 en net na de middag categorie 5 t/m 7. Voor iedereen 3 onderdelen. Tijdrit, punten koers en een gewone wedstrijd. De temperatuur maakte het extra zwaar. In categorie 4 waren Michelle, Mathijs, Luken en Roemer onze deelnemers. Michelle reed een goede tijdrit, punten koers en wedstrijd. Dit leverde een 2e plek algemeen op en 1e meisje. Roemer gaat steeds beter rijden en dat is ook in de uitslagen te zien. 13e algemeen voor Mathijs die 15e werd. Luken sluit hier aan met een 16e plek. Na de pauze Hebben we Brent, Milan en Nienke in categorie 5 en Kobe in categorie 6. Een goede tijdrit leverde Nienke een 10e plek algemeen op. 3e meisje. Brent reed een goede punten koers en werd 12e algemeen. Milan had het iets zwaarder maar behaalde een mooie 17e plaats. Kobe reed een goede wedstrijd en bleef mooi in het peloton. Beloond met een 16e plaats algemeen.

In de mini Parijs-Roubaix waren Elene, Delano, Isere en Luca. Elena reed een mooie wedstrijd ondanks de hitte. 3e plaats en 1e meisje. Delano deed hier niet voor onder. Ketting eraf en slootje onderweg leverde toch de overwinning op in de eindsprint. Isere werd 4e meisje. Luca werd 11e algemeen en 2e in zijn leeftijd. Wat hebben we toch een toppers bij WWV. Iedereen een super gedaan.[l]