AGENDA

Woensdag 5 juni

Wandeling Heemkundekring

18:30 | H. Martinuskerk

Vanwege het succes van de wandeling in december vorig jaar, gaat de Schijfse heemkundekring de tocht langs De Oude Zoek, De Reten, De Biekorf en de Witte Moeren herhalen, en wel op woensdag 5 juni. De wandeling wordt begeleid door voorzitter Louis Damen, die het een en ander zal vertellen over de geschiedenis van deze natuurgebieden en landgoederen. Start om 18.30 uur vanaf de kerk in Schijf. Deelname gratis. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

Zaterdag 8 juni

Dansavond

20:00 | De Nieuwenbergh

Zaterdag 8 juni kunt u weer gezellig komen dansen in Zegge, want dan organiseert Gemeenschapshuis De Nieuwenbergh, in samenwerking met DJ Twan, weer een swingende dansavond voor de diverse dansliefhebbers. Ballroom, latin, losse dansjes en koppeldansen. Alles passeert de revue op die avond welke om 20.00 uur begint.

9 en 10 juni

Open Tuinendagen

10:00 | Bali in Beeld

Tijdens de Pinksterdagen vinden er bij Bali in Beeld, aan de Hoeksestraat 3 in Schijf, weer de Open Tuinendagen plaats. In de bloemrijke tuin waant u zich even op het tropische godeneiland Bali. Beide dagen geopend van 10.00-17.00 uur. Toegang gratis.

Dinsdag 11 juni

Dorpsspreekuur Sprundel

11:10 | Dorpshuis de Trapkes

Zit je met de vraag: waar kan ik terecht voor zorg? Heb je klachten of overlast in de woonomgeving? Heb je ideeën voor activiteiten die de veiligheid of leefbaar kunnen verbeteren of mis je bepaalde activiteiten in het dorp? Heb je vragen met betrekking toewijzing van een sociale huurwoning? Voor al deze zaken kun je terecht op het dorpsspreekuur, elke tweede dinsdag van de maand van 13.00 tot 14.00 uur in De Trapkes. Dan zijn daar aanwezig de wijkagent, een consulente van Thuisvester, de buitengewoon opsporingsambtenaar, de wijkzuster en de dorpswerker. Het eerstvolgende spreekuur is 11 juni.