Tweede buitenschilderdag Molenerf

SPRUNDEL - Op zaterdag 15 juni krijgt het succesvolle kunstenaarsproject Molen De Hoop "Kunstparel 2020" een vervolg. Op deze tweede buitenschilderdag, tussen 9.00 en 16.00 uur, zoeken de deelnemende kunstenaars weer een plekje op het Molenerf(Molentuin) of in de molen om deze na te tekenen, te schilderen, te fotograferen of hun kunstwerk verder af te maken. U bent als bezoeker welkom om van dit schouwspel te genieten.


Donderdag 20 juni bezoekt de KBO Schijf molen De Hoop van 14.00 tot 16.00 uur voor een rondleiding met presentatie. Tussendoor zullen zij nog genieten van een lekkere pannenkoek van het in onze molen gemalen pannenkoekenmeel.
Zondag 23 juni is de Molenstichting de hele dag aanwezig op de Braderie van de St. Jansfeesten om vanuit de eigen tent onze molen te promoten, met aandacht voor Kunstparel 2020, eigen gemalen meelproducten, met o.a. Wiendfleppen en Wiendflepkes, een molenprijsvraag en info over de molen.
Zaterdag 29 juni is er vanaf 9.30 uur het halfjaarlijkse molenvrijwilligersoverleg en om 12.00 uur komt Vluchtelingenwerk voor een rondleiding met lunch naar de molen.
Alle info over aanvragen rondleidingen en bezoektijden is te vinden op www.molensprundel.nl of stuur een mailtje naar molensprundel@gmail.com. [l]