Programma Molen De Hoop Sprundel

SPRUNDEL - Zondag 23 juni is de Molenstichting de hele dag aanwezig op de Braderie van de St. Jansfeesten in Sprundel om, vanuit de eigen tent, molen De Hoop te promoten, met aandacht voor Kunstparel2020, molenbroodhapjes met kaas of aardbeien, eigen gemalen meelproducten met o.a. Wiendfleppen en Wiendflepkes, een molenprijsvraag en info over de verschillende molenactiviteiten.

Donderdag 20 juni komen een aantal leden van KBO-Schijf voor een rondleiding met koffie en pannenkoeken naar molen De Hoop Sprundel. De Molenstichting heeft voor elke leeftijdsgroep een aangepast programma.
Dinsdagmiddag 25 juni is er een speciale bijeenkomst in onze molen die in het teken staat van OntdekR.
Zaterdag 29 juni is er vanaf 9.30 uur het halfjaarlijks molenvrijwilligersoverleg en om 12.00 uur komt Vluchtelingenwerk voor een rondleiding met presentatie en een lunch naar onze molen.
Dinsdagmiddag 2 juli komen twee klassen, groep 4, van BS Vinkenbos Sprundel, gedurende een uurtje kennis maken met molen De Hoop. Zij bereiden zich in de komende weken in de klas voor op dit molenbezoek en maken daar bij gebruik van de Molenleskist van de Sprundelse Molenstichting.

Openingstijden

Elke dinsdag zijn bezoekers tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in de molen. Op elke eerste en derde zaterdag van de maand is dit Rijksmonument ook tussen 11.00 uur en 14.00 toegankelijk voor het publiek. Er kan door de molenvrijwilligers een rondleiding gegeven worden en de bezoekers kunnen eens rondneuzen in de vitrine van ’t Sprundels Meulewienkeltje waarin alle molenproducten tentoongesteld worden. Alle informatie over molen De Hoop Sprundel is te vinden op de website. Voor het aanvragen van rondleidingen voor groepen of verenigingen kunt u ook op deze site, www.molensprundel.nl, terecht of stuur een mailtje naar molensprundel@gmail.com.[l]