Alle zeven jeugdteams van Orion hebben er zin in. FOTO V. BUIJS
Alle zeven jeugdteams van Orion hebben er zin in. FOTO V. BUIJS V Buijs

Orion-jeugd succesvol op eindtoernooi

RUCPHEN - De handbalcompetitie is afgelopen en het handbalseizoen loopt op haar einde. Traditiegetrouw neemt Orion deel aan het internationale handbaltoernooi in Heerle. Met 7 jeugdteams was Orion goed vertegenwoordigd tussen de ruim 100 andere handbalteams die aanwezig waren.

Naast de warme zon en Brabantse gezelligheid was dit eindtoernooi ook sportief geslaagd; zowel de E-jeugd als de D-jeugd behaalden een 2e plaats en onze jongste F-jeugd ging er met de 1e plaats vandoor! Een mooi einde voor een geslaagd handbalseizoen.

Kampweekend

Vanwege de meer dan tropische temperaturen is het verenigingstoernooi op dinsdagavond afgeblazen. Wel gaan we nog een mooi kampweekend tegemoet, met ruim 50 kinderen beloofd het weer een druk en gezellig kampweekend te worden, weke we ook dit jaar op onze eigen accommodatie houden. De boze professor Chrono heeft de wijzers en tandwielen van de tijdklok in het centrum van de wereld gestolen. De Orion-jeugd gaat met een tijdmachine uitgevonden achter de professor aan om te voorkomen dat de wereld stopt met draaien. Het beloofd dus een spannend kampweekend te worden.