Natuurpoort Visdonk.
Natuurpoort Visdonk. Stichting Brabantse Natuurpoorten

Fiets- en wandeldag

ROOSENDAAL - De ANWB, Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant organiseren op zaterdag 27 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Visdonk in Roosendaal. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Iedereen die wil fietsen of wandelen kan tussen 10.00 en 14.00 uur de routebeschrijving afhalen bij de stands van ANWB en KBO-Brabant bij Natuurpoort Visdonk, bij Brasserie Lodge Visdonk. Adres: Rozenvendreef 2, 4707 PD Roosendaal. De afstand van de fietsroute is circa 35 km en de wandelroute 11 km. Vrijwilligers van de ANWB en KBO-Brabant staan op locatie klaar om iedereen welkom te heten. Ook zijn vrijwilligers van IVN Roosendaal aanwezig om informatie te bieden over de natuur van Landgoed Visdonk. Fiets of wandel je liever niet alleen, sluit dan aan bij een groep. Om 11.00 uur is er de mogelijkheid om met een ANWB-vrijwilliger mee te fietsen. Voor mensen met een fysieke beperking is er de mogelijkheid om een driewieler uit te proberen.

Informatie

Prachtige tochten door de Brabantse natuur, met start tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voldoende horeca en parkeergelegenheid aanwezig. Informatie over de natuur en route aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.natuurpoorten.nl/anwbtochten[l]