Tweede BeachWeekend Zegge

ZEGGE - Zegse verenigingen organiseren het 2e Beachweekend op 16, 17 en 18 augustus.

Het Tamboerkorps dat alweer toe is aan haar 23e editie van het grootste sportieve Zegse evenement kreeg vorig jaar bijval vanuit tennisvereniging TC Hooghei en stonden samen garant voor het 1e Beachweekend. Niet lang na deze 1e editie wisten ze samen ook DIOZ zover te krijgen om invulling te geven aan een dagdeel en zo naar een compleet 3 daags sportief spektakel toe te werken in het pittoreske Zegge. En of dat niet genoeg was, ook de KBO zal zaterdag rond de middag Beach spellen organiseren en Zeggekids komen op zondag morgen volleyballen met de jeugd.

Al vele aanmeldingen zijn ondertussen binnen bij de verenigingen en wie nog niet gereageerd heeft zal er snel bij moeten zijn.

Vrijdag 16 augustus rond 18:30u geeft DIOZ de kick-off met Beach voetbal afsluitend aangevuld met zomerse muziek. Op zaterdag 17 augustus zal tussen 11-13u de KBO diverse spellen op het strand uitzetten voor jong en oud en de mensen uit Zegge en omstreken worden hierbij uitgenodigd om deze te komen spelen.

Als de strandspellen van de KBO zijn afgelopen, worden de netten opgehangen waarna om 14:00 de 2e editie van het TC Hooghei Beach Tennis toernooi gaat plaatsvinden. Zonder meer een leuke activiteit waarbij men eens op een andere manier kennis kan maken met de racket sport. Zelfs zonder tenniservaring beleefd men veel plezier aan deze activiteit. De wedstrijden lopen door tot in de avond, waarna er doorgefeest kan worden bij Cafe Kerkzicht. Je kunt jezelf aanmelden door een email te sturen naar beachtennis@tchooghei.nl.

Op zondag 18 augustus verwachten we de jeugd om eens een bal over het net te smashen, Zeggkids organiseert een vrije inloop en laat tussen 10:30 & 12:00u de kids hun talenten tot hoogtepunten komen. En bouw je liever een zandkasteel? Dat is ook mogelijk. Aansluitend volgt dan de 23e editie alom bekende Beachvolleybal toernooi georganiseerd door Tamboerkorps St.Cecilia. De inschrijving is bij het verschijnen van deze krant gesloten. Aanvang 13:00u tot tegen 18:00uur.

5 verenigingen en de jarenlange rots in de branding Café Kerkzicht gaan komend weekend, samen met vele sportievelingen, de vakantie afsluiten. Lets play! [l]