Programma RSV

Trainingen bij RSV gaan beginnen

Vanaf 19 augustus starten de jeugd elftallen. Vanaf 20 augustus starten de senioren elftallen (Let op! Deze maand nog niet in de 16 meter gebieden trainen).

Competitie indelingen zijn bekend

Traditioneel worden in juli als eerste de indelingen voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. De indelingen voor de A- en B-categorie zijn inmiddels beschikbaar. Raadpleeg de voetbal.nl-app om de competitie indeling per elftal te zien. De competitie-indelingen zijn per team terug te vinden op de teampagina op vvrsv.nl.

Jeugdpresentatiedag

Beste jeugdspelers, ouders en leiders/trainers van RSV. In navolging van de afgelopen seizoenen, zal ook dit jaar weer de Jeugdpresentatie-avond gaan plaats vinden op woensdag 28 augustus. Qua invulling gaan er wat kleine wijzigingen plaatsvinden in vergelijking met eerdere edities, maar zoals gebruikelijk zullen de teams weer allemaal op de foto gaan deze avond (mits de weergoden ons deze keer wel goed gezind zijn). Noteer dus woensdag 28 augustus alvast in jullie agenda en zorg dat je erbij bent! Overige info volgt spoedig!

Kantinehulp gezocht

Beste spelers, leiders en ouders, Voor in de kantine van RSV zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om bardiensten te draaien, en daarbij ook wat keukenwerkzaamheden uit voeren. Minimale leeftijd vanaf 16 jaar. Het gaat met name om de zondag, maar ook voor de zaterdag zijn nog mensen welkom. De tijden zijn variabel, afhankelijk van het wedstrijdprogramma en de hoeveelheid mensen die beschikbaar zijn (diensten kunnen evt. gesplitst worden). Hoeft niet wekelijks, eens per 2 of 3 weken is ook al welkom. Lijkt het je leuk om ons tegen een vergoeding te helpen, laat het weten via kantine@vvrsv.nl of 06-20182140. Bedankt!

Jeugdtoernooi Moerse Boys

Editie 43 van het Jeugdvoetbaltoernooi Moerse Boys (23, 24 en 25 augustus). Raadpleeg de website van Moerse Boys voor speeldata en wedstrijdprogramma. [l]