Polderloop 2016 Christ de Bruijn. FOTO PAUL VAN DONGEN
Polderloop 2016 Christ de Bruijn. FOTO PAUL VAN DONGEN Paul van Dongen

Road Runners Rucphen Hardloop- en Wandel activiteiten

RUCPHEN - Na enige weken vakantiestilte is er weer het een en ander te melden aan activiteiten van onze Hardloop- en Wandelvereniging.

Nu de vakantie voor de meesten weer voorbij is beginnen de reguliere trainingen weer op volle sterkte te draaien, velen hebben tijdens de vakantie minder of helemaal niet gelopen, daarom beginnen we weer met een 'rustig' schema en pakken we de draad weer op voor de trainingsgroepen A, B, C en D. Ook is ons clubhuis Agora weer geopend en kunnen we weer terecht voor een lekker bakje koffie of fris na de training, de doucheruimten voor dames en heren zijn ook weer te gebruiken. Ook onze wandelaars mogen hiervan gebruik maken.

Programma

Zoals altijd op de derde dinsdag in september staat de Hoevense Polderloop op het programma. Het is altijd weer een gezellig terugzien van vele lopers uit de regio zo net na de vakantie. Ook een mooi moment om te kijken of je conditie niet al teveel geleden heeft tijdens het rustig aandoen en heerlijk genieten van een lekker eten en een drankje! Gelukkig zijn de afstanden niet helemaal kloppend zodat het voor niemand opvalt als het wat minder gaat! De start en inschrijven is voor alle afstanden, 6, 10 en 15 km, aan de Brede Balrouw en vangt aan om 19.30 uur.

Najaar opstapgroep hardlopen

Op veler verzoek starten we weer met een najaar opstapgroep, al enkele jaren hadden we alleen de voorjaar opstappers. De training zal worden gegeven door het ervaren trainersechtpaar Mariƫlle en Aschwin. De groep start op donderdag 5 september en loopt af op dinsdag 10 december met een gezamenlijke afsluiting waarbij 30 minuten aan een stuk zal worden gelopen.

Iedereen kan meedoen, deze groep is speciaal voor beginnende- of lopers die graag opnieuw willen beginnen bijvoorbeeld na een blessure.

Meer weten bel met 06-51477308, mail rrrucphen@kpnmail.nl of kom gewoon dinsdag 3 september naar de informatieavond in ons clubhuis AGORA te Rucphen. Inloop vanaf 19.15 uur aanvang 19.30 uur tot uiterlijk 20.30 uur. Tijdens deze avond ontvangt u alle informatie over het starten met hardlopen.[l]