Leon Verpaalen en Maria Timmers in Agora Rucphen.
Leon Verpaalen en Maria Timmers in Agora Rucphen. Agora

Agora is klaar voor het nieuwe seizoen

RUCPHEN - Bij Agora zijn bekende en nieuwe gezichten. Leon Verpaalen neemt zoals voorheen het beheer van Agora voor zijn rekening. Met de start van het nieuwe seizoen start ook de nieuwe agogische medewerker Maria Timmers. Maria zal de werkzaamheden van Diana Schotting overnemen en de activiteiten van Agora een nieuwe impuls geven.

Agora is het dorpshuis waar alle verenigingen een thuis hebben en is een ontmoetingsplaats voor onze dorpsgenoten. Mocht je erbij betrokken willen zijn, Leon zou het fijn vinden als er nog mensen achter de bar willen komen helpen. En Maria wil graag van je weten welke activiteit of cursus je graag in Rucphen ziet. Mail ons via agoog@agorarucphen.nl of (nog beter) stap een keer binnen in ons dorpshuis Agora aan de Rucphense Vaartkant 2b. Je bent altijd welkom!

De komende weken gaan verschillende vaste activiteiten weer van start. Op maandagen gaat mini-dance en streetdance weer van start maar dan op een vroeger tijdstip vanwege de nieuwe schooltijden, namelijk om 15.00 uur! Vind je beweging belangrijk voor je kind, of vind je kind het leuk om te dansen op muziek, kom eens kijken bij de mini-dance of streetdance.

Huiskamer van Agora

Op zaterdag 31 augustus is van 16.00-18.00 uur de Huiskamer van Agora. Altijd al een plek in de buurt willen hebben waar u binnen kunt lopen om een kopje koffie te drinken, andere mensen te ontmoeten of samen activiteiten te ondernemen? Dan is de huiskamer in Agora misschien iets voor u. We vragen een kleine bijdrage per keer voor de hapjes en de drankjes.[l]