Gezellige molenpresentatie met een pannenkoek. FOTO JAN VAN DEN BROEK
Gezellige molenpresentatie met een pannenkoek. FOTO JAN VAN DEN BROEK Jan van den Broek

Gevarieerde molenpresentatie 'Onderin de Molen'

SPRUNDEL - Vijftien "Levenslustige" ouderen van de KBO Klein Zundert genoten op vrijdag 23 augustus van een aangepaste en gevarieerde molenpresentatie "Onderin de Molen" van De Hoop Sprundel, van tientje(rozenkrans) tot borstelbuil en van speculaas tot molenpannenkoek.

De Molenstichting maakt het ook voor ouderen mogelijk om een twee uur durend aantrekkelijk molenprogramma te volgen, waarbij veel herinneringen aan vroeger voorbijkomen en er aandacht is voor Sprundelse molenactiviteiten activiteiten en ook voor het Fatimapark, waar de molen op uit kijkt.

Extra bijeenkomst
Zaterdag 31 augustus, van 11.00 tot 15.00 uur is er een extra bijeenkomst voor de deelnemers van de "buiten schilderdagen Molen De Hoop Kunstparel 2020". Na twee geslaagde mooie buiten- en binnenschilderdagen, met ruim 40 deelnemers, in en rond de molen in de maand juni, is het moment weer aangebroken om elkaar weer eens te ontmoeten om nog te werken of bij te buurten. De deelnemers kunnen weer lekker tekenen en schilderen, fotograferen, molenverhalen schrijven, genieten en kijken hoever iedereen op dit moment gevorderd is.
Elke dinsdag zijn bezoekers tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom in de molen. Op elke eerste en derde zaterdag van de maand is dit Rijksmonument ook tussen 11.00 uur en 14.00 toegankelijk voor het publiek. Alle informatie over molen De Hoop Sprundel is te vinden op de website. Voor het aanvragen van rondleidingen voor groepen of verenigingen kunt u ook op deze site, www.molensprundel.nl, terecht of stuur een mailtje naar molensprundel@gmail.com. [l]