'Kids Disco Party'is terug! En hoe...

SINT WILLEBRORD - We hebben het een paar maanden zonder moeten stellen, maar vrijdag 6 september is het weer zover, de “Kids Disco Party”! Zoals jullie nu wel weten is de Kids Disco Party de disco voor alle kids van de basisschool. En zoals elk jaar starten we met onze beruchte “Back 2 school” party!

Dus heb jij ook nog de zomer in je kop en zin om geheel uit je stekker te gaan? Kom dan met al je vrienden en maak er met ons een onvergetelijk feest van! Danssensatie “Youngbeatz DJ Crew” zullen de tent in ieder geval weer op zijn kop zetten. Net als de vorige succesvolle edities is de avond opgedeeld in twee delen. Van 18:30 tot 20:00 uur staan de deuren open voor groep 3, 4 en 5 en van 20:15 tot 22:00 uur is het de beurt aan groep 6, 7 en 8.

Verantwoord uitgaan
Kids Disco Party staat voor: “verantwoord uitgaan”. Wat houd dat in? Dat onze kinderen leren uitgaan in een verantwoorde omgeving! Mede door de jarenlange inzet van onze vrijwilligers kunnen we onze kinderen een omgeving bieden waar de veiligheid op nummer 1 staat. Met het “binnen is binnen” beleid kunnen onze kinderen ook niet in aanraking komen met negatieve invloeden van buitenaf. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken: niet voor de kinderen, maar ook niet voor de volwassenen! Een formule die al jaren meewerkt aan het grote succes van de Kids Disco Party.

Grote plannen
De Kids Disco Party heeft weer grote plannen dit jaar. We hebben een fantastische serie thema party’s voor je op de agenda gezet waaronder de Halloween Party, Glow in the Dark party en een echt Kerstgala bal. Maar je zal onze vrijwilligers ook terug zien tijdens Trick or Treat op 26 oktober a.s. (als je ze herkend natuurlijk). De Kids Disco Party is er weer klaar voor! Jullie ook?

Be there...
De Kids Disco Party zal plaatsvinden op vrijdag 6 september a.s. in het Jongerencentrum Ut Honk in Sint Willebrord (Dorpsstraat 119). Voor de groepen 3, 4 en 5 gaan de deuren open van 18.30 tot 20.00 uur en voor de groepen 6, 7 en 8 uur van 20.15 tot 22.00 uur. [l]