AGENDA

Woensdag 4 september

Sprundel 75 jaar bevrijding

19:30 | Dorpshuis de Trapkes

Dit jaar wordt herdacht dat Sprundel 75 jaar geleden, in de nacht van 28 op 29 oktober, bevrijd is van de Duitse overheersing. Van 26 oktober tot en met 3 november wordt dit in Sprundel groots gevierd. Op woensdagavond 4 september om 19:30 uur is er in De Trapkes een informatiebijeenkomst. Iedereen die ideeën heeft, mee wil helpen aan de feestelijke herdenking of de historische optocht, of anderszins, is dan van harte welkom.

Zaterdag 7 september

Damesmodeshow KBO Rucphen

13:30 | Zaal Het Trefpunt

Zaterdag 7 september presenteert KBO Rucphen eigentijdse damesmode. De damesmodeshow zal plaatsvinden in Feesterij-zaal 't Trefpunt, Raadhuisstraat 80 in Rucphen. De damesmodeshow begint om 13.30 uur. Iedere bezoeker krijgt een gratis kopje koffie/thee aangeboden. Er wordt ook een gratis loterij gehouden onder de aanwezige.

Dinsdag 10 september

Dorpsspreekuur

13:00 | Dorpshuis de Trapkes

Met vragen, klachten of ideeën kan iedereen terecht op het dorpsspreekuur in De Trapkes, op de tweede dinsdag van de maand. Bij: de woningstichting, de politie, de wijkzuster, de gemeente, het dorpswerk en het maatschappelijk werk. Dat spreekuur is dan van 13.00 tot 14.00 uur in De Trapkes, de eerstvolgende keer dus op 10 september