Zondagmiddag Party is terug

SINT WILLEBRORD - Weet u het nog? De onvergetelijke middagen die je kon doorbrengen in de Lanteern met je danspartner. Heerlijke muziek die je voeten lichter maakte waardoor jullie over de dansvloer zweefde. Maar natuurlijk ook om samen met je vrienden een drankje te doen en om lekker bij te praten.

Die tijden zijn weer helemaal terug! Zondag 15 september zal DJ Twan de dansvloer onveilig maken zodat u weer maandelijks kunt dansen tijdens de “Zondagmiddag Party!”
Alle stijlen komen weer voorbij: van Country tot Tango, van de Engelse Wals tot de Jive en van de Paso Doble tot de ChaChaCha. Maar natuurlijk ook de Quickstep, Slow Vox, Weense Wals, Rumba en Samba. DJ Twan staan bekend om zijn muziek keuze waardoor elke middag uniek is en in geen enkele wijze is te vergelijken met andere dansavonden. DJ Twan is een begrip in de omgeving en in de danswereld. Hij weet precies welke muziek bij elke dans hoort, en is als geen ander in staat om juist voor iedereen de dansvloer beschikbaar te maken: voor beginners en gevorderde en van jong en oud.

Maandelijks
De Zondagmiddag Party is op zondag 15 september en vind maandelijks plaats vanaf 13.30 tot 16.30 uur in Gemeenschapshuis De Lanteern, Dorpsstraat 119 in Sint Willebrord. [l]