Jeugddisco zoekt extra hulp

RUCPHEN - Zaterdag 14 september is de eerste Jeugddisco van dit seizoen in de theaterzaal van Agora, Rucphense Vaartkant 2b. Kom je ook? De Jeugddisco is voor jongens en meisjes vanaf groep 3 en tot en met 15 jaar. Het is van 18:30 tot 21:00 uur. Tijdens deze jeugddisco mag je Karaoke! Je kunt thuis alvast bedenken welk liedje je graag zou willen zingen.

Dan nog handige informatie voor de ouders en verzorgers, de kinderen mogen niet zelfstandig naar buiten tijdens en na de disco! Alle kinderen worden binnen opgehaald door hun ouders of verzorgers. Dit is in verband met de veiligheid van de kinderen.

Hulp gezocht tijdens de Jeugddisco’s

De Jeugddisco draait volledig op vrijwilligers. Als er te weinig hulp is, kan een toekomstige Jeugddisco niet doorgaan. Dat zou jammer zijn. Daarom zoeken we naar extra hulp. Heb je een keer op zaterdagavond tijd? Er is bijna elke maand een jeugddisco. Je hoeft niet elke keer mee te helpen, een keertje is fijn en extra handen maken het werk lichter en leuker. Zie je het zitten? Meld je aan bij agoog@agorarucphen.nl of bel naar 0165-224160 of loop een keer binnen bij Agora. Je hulp is zeer welkom en het is ook nog eens hartstikke gezellig![l]