Themamiddag KBO Sprundel 'Veilig in huidige Verkeer'

SPRUNDEL - De KBO van de afdeling Sprundel organiseert op woensdag 25 september een themamiddag 'Veilig in het Verkeer'. Een heel actueel thema wat voor alle ouderen van groot belang is, namelijk het opfrissen van de verkeerskennis.

De grote veranderingen in het algemeen, verkeersborden en verkeersregels voor diegenen die met de auto de weg op gaan, de grote rotondes, nieuwe borden en belijnen van wegen. Ook de verkeerssituaties in onze dorpen zijn de laatste jaren stevig aangepakt, dat geldt voor iedereen, of je voetganger bent, in een scootmobiel, met de fiets en/of snorfiets het is uitkijken maar vooral weten waar heb ik voorrang en waar moet ik die geven.

Daarom dit thema, wat gegeven wordt door rijschool Peter Jansen, een voorlichter die bekend is in de huidige verkeerskennis maar ook alle verkeerssituaties kent binnen de dorpen. Het thema wordt gehouden op woensdagmiddag 25 september en begint om 13.30 uur. Er wordt twee keer ongeveer drie kwartier uitleg gegeven met daarin alle mogelijkheden tor het stellen van vragen, vooral over de nieuwe situaties. In de pauze is er koffie en of thee met iets lekkers. De toegang is gratis.

Aanmelden

Bent u vergeten zich aan te melden, er zijn nog enkele plaatsen. Wel dient u zich aan te melden bij een van de bestuursleden van de KBO afdeling Sprundel. Als u van plan bent te komen handel dan heel snel om teleurstelling te voorkomen. Opfrissen van uw verkeerskennis is van groot belang. Bij teveel opgaven volgt eventueel een tweede voorlichting. U mag bellen, Cees van Oorschot 0165.383301.[l]