Eerste algemene ledenvergadering RAS in Agora

RUCPHEN - De RAS houdt zijn eerste algemene ledenvergadering op 5 oktober. Na de oprichtingsvergadering van 4 mei jl. wil het bestuur haar leden bijpraten over de stand van zaken.

Stilstaan bij wat er in deze eerste maanden is gebeurd en terugzien op de activiteiten van deze mooie zomer. Belangrijk echter is vooral ook het bespreken van het winterprogramma. Het bestuur heeft een voorlopig programma opgezet en wil checken of dat een beetje overeenstemt met de ideeën van haar leden.

Wij hopen dat onze leden komen meedenken en praten. De vergadering valt in de week van de dag voor de ouderen en het bestuur heeft er een mooi programma bij gemaakt.

We beginnen om half 2 met de vergadering en hopen om half 3 te gaan kijken naar de hoogtepunten van deze zomer aan de hand van de vele foto's die Jan van Broekhoven heeft gemaakt. Daarna om ongeveer 3 uur hebben wij een muziekshow van 2 keer 3 kwartier van een bekende zangeres.

De middag is toegankelijk voor onze eigen 151 leden, maar mocht u ook interesse hebben om zich bij ons aan te sluiten dan bent u van harte welkom op deze middag. U moet zich echter wel opgeven via ons e-mailadres of een briefje dat u in de bus stopt bij een van de bestuursleden van RAS. De vergadering is in gemeenschapshuis Agora en begint om half 2 op zaterdag 5 oktober. Wij hopen op een grote opkomst. [l]