Aanmelden voor gratis kennisworkshops

SPRUNDEL - Stichting URvoice organiseert deze herfst een tweetal gratis workshops voor vrijwilligers en organisaties, vrijwilligers werven en/of AVG. Aanmelden voor deze workshops kan via info@urvoice.nl. Deelname aan deze workshop(s) is gratis.

Vrijwilligers werven
Op 21 oktober wordt de workshop jongere vrijwilligers werven georganiseerd. Voor veel organisaties en verenigingen blijkt het toch lastig om jonge mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. Op verzoek van Dorpswerk Sprundel organiseren wij voor geïnteresseerden een op maat gesneden workshop aan die hierbij kan helpen. De workshop wordt verzorgd door Bagiyo van der Leemputte. Tijdens deze workshop gaat Bagiyo van der Leemputte de deelnemers voorzien van tips en informatie, zodat de deelnemers effectiever jongeren kunnen enthousiasmeren voor vrijwilligerswerk. Locatie: Gemeenshuis de Trapkes in Sprundel. Aanvang: 19.30 uur.

AVG
Op 18 november om 19.30 uur wordt de workshop AVG georganiseerd. Vorig jaar is de nieuwe privacywet in werking getreden. Inmiddels zijn we een jaar verder en heeft de Autoriteit Persoonsgegevens diverse malen aangegeven hoe de privacywet toegepast moet worden in de praktijk. Voldoet jouw vereniging of stichting aan de eisen van de privacywet? De workshop zal worden verzorgd door Marc Brekoo van New Target Vision, die lid is van het Nederlands Genootschap Functionaris Gegevensbescherming (NGFG). Tijdens deze workshop wordt ingegaan op de laatste stand van zaken m.b.t. de privacywet, worden deelnemers voorzien van tips en informatie en wordt er een groepsopdracht behandeld. Locatie Gemeenschapshuis de Lanteern in St. Willebrord. Aanvang: 19.30 uur. [l]