Renners WWV. FOTO J. MAAS
Renners WWV. FOTO J. MAAS J.Maas

Jeugd Willebrord Wil Vooruit

SINT WILLEBRORD - Voor onze jeugd renners zit het seizoen erop. Vanaf volgende week gaan de veldritten weer beginnen. We hebben de laatste weken afgesloten met trainingen op ons nieuwe parcours. Door het aantal jeugdleden, wat enorm gestegen is, een mooi beeld.

Voor de meeste renners en rensters was de ploegentijdrit in Rijswijk de afsluiting. Hier werd gestreden in 2 groepen. Categorie 2, 3 en 4 gezamenlijk en 5, 6 en 7.

In de ochtend was het WWV wat de klok sloeg. Michelle, Senna, Delano en Finn rijden hun ploegentijdrit zoals we verwacht hadden. Hard en met een supertijd. 9,11 over 4 ronde. Onze outsiders waren Mathijs, Roemer, Luken en Lotte. De spanning werd erg hoog. Elke ploeg die langzamer was bracht ze dichter naar een podium plek. Einduitslag: 1e plaats voor WWV en ook een 2e plaats voor WWV. En dat in een deelnemersveld van 11 ploegen.

In de middag waren Sven, Brent en Nienke aan de beurt. Helaas waren deze vrij jong tegenover de meeste ploegen. Ze wisten samen een mooie tijdrit te rijden en waren goed aan elkaar gewaagd. Samen wisten ze er een 16e plaats uit te halen van de 21 ploegen. Super mooie uitslag en mooie afsluiting van het seizoen. Op naar de veldritten en een nieuw seizoen in 2020. Super trots op wat onze renners en rensters presteren. Niet alleen in prijzen maar zeker ook in de plezier en genot van samen fietsen. [l]