Het winnende team van de Heilinde ontvangt de beker van de organisatie. FOTO B. VERBRAAK
Het winnende team van de Heilinde ontvangt de beker van de organisatie. FOTO B. VERBRAAK B Verbraak

Succesvol schoolhandbaltoernooi HV Orion

RUCPHEN - Afgelopen woensdagmiddag 25 september organiseerde handbalvereniging Orion weer het traditionele schoolhandbaltoernooi, ditmaal voor de basisschoolgroepen 6, 7 en 8. Ondanks de wisselvallige weerverwachting hebben we van een droog toernooi mogen genieten, met zelf een enkele zonnestraal op de koop toe.

Zo’n 150 kinderen, verdeeld over 18 teams, hebben de hele middag gestreden om op het podium te komen.

De uiteindelijke top 3 is geworden: Op de 3e plaats eindigde de Heilinde uit St Willebrord, op plaats 2 de St Martinusschool in Rucphen en de toernooiwinnaar was wederom De Heilinde! Ook dit jaar liep het hele toernooi weer op rolletjes, waarvoor wij de organisatie en alle vrijwilligers enorm dankbaar zijn. Hopelijk wordt het volgende schoolhandbaltoernooi komend voorjaar voor de groepen 4 en 5 weer een even groot succes!

Competitieprogramma

Ondertussen is de zaalcompetitie al weer gestart en de meeste teams hebben hun eerste zaalcompetitiewedstrijd al weer gespeeld. Aankomend weekend is het ook weer een druk speelprogramma.

Op zaterdag speelt de F2 tegen MixedUp, de GDJ om 12.20 tegen GHV en om 16.00 uur de HCJ tegen Swift. Op zondag spelen de E3 om 10.00 uur tegen MixedUp, de DAJ om 10.00 uur tegen Roef, de E2 om 11.00 uur tegen onze E1, om 12.50 uur de heren tegen Heerle, om 13.15 de F1 tegen Groene Ster en om 15:55 uur de HAJ tegen Tachos.

Meetrainen

Wil jij ook eens (gratis) meetrainen bij HV Orion? Kom dan op dinsdag of vrijdag om 18.30 uur eens naar de sporthal en neem uiteraard je sportkleren mee. Je kan dan zo meedoen en ervaren hoe gaaf handbal eigenlijk is![l]