KBO leden vermaken zich met spelletjes tijdens het Seniorencafé. FOTO THEO HAGEDOORN
KBO leden vermaken zich met spelletjes tijdens het Seniorencafé. FOTO THEO HAGEDOORN Theo Hagedoorn KBO Rucphen

Gezellig onderling samenzijn tijdens KBO Seniorenca

RUCPHEN – Na de zomerstop van activiteiten bij de KBO Rucphen werd er op zaterdag 28 september weer een Seniorencafé gehouden in zaal ’t Trefpunt.

Rond de klok van 13.00 uur melden de eerste gasten zich al aan. Zoals gewoonlijk kwamen al snel tijdens het nuttigen van een heerlijk kopje koffie of thee allerlei onderlinge verhalen los, zoals de laatste nieuwtjes uit het dorp en de positieve indrukken die men ervaren had tijdens al onze gehouden zomeractiviteiten. Na het welkomstwoordje van de voorzitter was er volop gelegenheid om diverse spelletjes met elkaar te doen. Men kon er een kaartje leggen, rummikuppen, sjoelen of een bordspelletje doen. Ook kon men gezellig met elkaar buurten.
In het tweede gedeelte van de middag werden er nog een vijftal rondjes bingo gespeeld, waar mooie prijsjes mee te behalen waren. Aan het einde van de middag benadrukte de voorzitter nogmaals het belang van het stemmen op onze KBO afdeling met de ClubSupport campagne van de Rabobank. Tegen half vijf bedankte de voorzitter de leden voor hun spontane deelname aan deze middag en ging men tevreden op huis aan.
De eerstvolgende bijeenkomst van onze KBO afdeling staat gepland op zondag 6 oktober in het Trefpunt in Rucphen en staat in het teken van de Dag van de Ouderen. [l]