Ouderengymles bij Agora.
Ouderengymles bij Agora. Agora

Jong en oud: Blijf in beweging

RUCPHEN - Het is zo’n belangrijke boodschap: blijf lekker in beweging. Pak de fiets in plaats van de auto of doe een sport. Wist u dat u met wandelen, fietsen en het dagelijkse huishouden vaak niet aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid lichaamsbeweging komt? Soepele spieren en gewrichten, sterke botten en een goede balans kunt u op elke leeftijd trainen en verbeteren.

Wekelijks is er bij Agora Pilates, Volksdansen, Linedancing en Ouderengym (soms met speciaal aangepaste oefeningen voor o.m. rolstoelen) onder deskundige begeleiding van onze docenten.

Conny de Vries is onze sport- en beweegleidster bij Ouderengym en Pilates. Op maandagavond geeft Conny les in Pilates! Tijdens de Pilates lessen wordt gewerkt aan het bewustzijn van een goede houding, ademhaling, lenigheid en sterke spieren. Deze lessen zijn voor alle leeftijden te volgen! Heb je zin in een waardevolle invulling van de maandagavond, doe eens een proefles en doe mee van 19.00 uur tot 20.00 uur of 20:00 uur tot 21:00 uur.

In Conny’s Ouderengymlessen kunt u oefenen met sport- en spelcombinaties om uw kracht, souplesse, geestelijke en lichamelijke mobiliteit en balans en conditie te verbeteren. Kom eens gezellig langs voor een gratis proefles en maak kennis met leeftijdsgenoten onder het genot van een kopje koffie en een praatje. Je kunt ons vinden op donderdagochtend om 10:15 uur in de AGORA. De les is van 10:45 tot 11:30 uur. Meld je aan bij Conny via c.devrieshintzen@gmail.com of bel 06-38542063.
Voor meer info: www.connydevries.nl

Op donderdagmiddag is er Volksdansen 55+, dat gegeven wordt door Lianne. En op woensdagavond is de Linedans groep aan het dansen.

Kortom je hoeft niet stil te zitten bij Agora! Check onze website of Facebookpagina voor meer informatie, of bel 0165-224160. [l]